miércoles, 29 de agosto de 2007

SENTIMENT PERICO: FUTBOL BASE

SENTIMENT PERICO: FUTBOL BASE

Navegando por internet he visto esta web que posiblemente complemente muchos de mis comentarios ya que su autor está todos los fines de semana en Sadrià viendo partidos que luego comenta en su blog 100% periquito .

1 comentario:

Josep Maria dijo...

Gràcies per citar-me. He entrat de seguida a veure'l teu blog. No en tenia coneixement, tot i que sempre miro si n'hi han dels equips de la pedrera blanc i blava.
Si, sempre vaig a Sadrià els dissabtes i diumenges i veig tots els encontres, tot i que portar el control de tots els equips és una mica o bastant complicat, entre altre coses per que no conec tots els jugadors, sempre hi han de nous, els que hi son, creixen a aquestes edats i canvien fisicament. Tindriau que portar el nom a la samarreta com les noies o el primer equip...

Ha estat una sorpesa i una gran alegria el descubrir el teu blog. Espero que vagis informant dels resultats de l'equip, i de mi sempre tindrás la màxima col·laboració dins les meves escases possibilitats. PEr cert altre pàgina esplèndida on surtiu els equips de base es Gran perico, però no sé que pasa que no funciona temporalment. Tot i que si busques a google, gran perico, surt de les temporades passades.
Una abraçada.